categorie:
Links

Links

Het ANKO logo biedt u als consument de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.

ANKO waarborgt de kwaliteit van haarwerk bedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde hoge mate van dienstverlening. Vertrouwen, begrip, discretie en kwaliteit staan daarbij voorop.

Een ANKO-lid is keurmerkvoerder wanneer getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks word opnieuw getoetst of een ANKO-lid voldoet aan de eisen van dit reglement. De ANKO is keurmerkhouder en is getoetst door de Raad van Accreditatie.

Tarita Kleeven haarwerkspecialist is daarnaast ook aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consument en ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

Klik hier voor de website van ANKO met meer informatie over de geschillencommissie.

Sfeerimpressie van
de haarwerkstudio

bekijk fotoalbum

Maak een afspraak
met Tarita Kleeven

Telefoon: 06 - 49 05 53 25
Email: info@taritakleeven.nl