categorie:
Last van dunner wordend haar?

Onze oplossing

Een haaraanvulling is een unieke oplossing als u dun tot zeer dun haar hebt. Het is echt haar dat precies zo aanvoelt en eruitziet als uw eigen haar en is daardoor een perfecte aanvulling. Feitelijk vult u uw eigen haar aan en ontstaat er een mooie volle haardos bestaande uit uw eigen haar gecombineerd met onze aanvulling.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een haaraanvulling te bevestigen. Belangrijk is dat het gemakkelijk in gebruik is en des gewenst de haaraanvulling en uw hoofdhuid eenvoudig kunt schoonmaken. Vanzelfsprekend moet het prettig zitten en bij uw leefgewoonte passen. Het belangrijkste onderscheid is de keus tussen een flexibele of een permanente bevestiging van uw haaraanvulling.

  • De flexibele bevestigingsmethode is geschikt voor mensen met dun haar. Het haaraanvulling wordt met clips gemakkelijk aan uw eigen haar bevestigd. Bij deze methode kunt u uw haarwerk dagelijks zelf aanbrengen en afnemen.
  • De permanente bevestigingmethode is een uitkomst wanneer u de haaraanvulling niet dagelijks of wekelijks zelf wilt aanbrengen en wanneer u zeer dun haar heeft. Met deze bevestiging blijft uw haaraanvulling gegarandeerd 4 tot 6 weken vastzitten, hierna wordt het vervangen, gereinigd en evt. hergebruikt. U kunt de haaraanvulling doorlopend dragen, borstelen, kammen, föhnen en van dag tot dag anders dragen. U kunt ermee sporten, douchen en zwemmen. Deze bevestigingsmethode is er in 2 varianten:

    • Het haardeel wordt met behulp van een medicinale lijm als een flinterdunne tweede huid op uw hoofd bevestigd. Hierdoor heeft u geen last van warmte, irritatie of andere ongemakken. Nooit eerder kwam haarwerk zo dicht bij eigen haar. Klik hier voor een filmpje.
    • Uw haardeel wordt op verschillende plaatsen bevestigd aan uw eigen haar. In het haarwerk zitten gleufjes waar uw eigen haar doorheen wordt gehaald en middels buisjes, strips of micropoint methode wordt bevestigd.

Sfeerimpressie van
de haarwerkstudio

bekijk fotoalbum

Maak een afspraak
met Tarita Kleeven

Telefoon: 06 - 49 05 53 25
Email: info@taritakleeven.nl