categorie:
Haaruitval als gevolg van chemo?

Nazorg en advies

Zorgvuldig onderhoud en verzorging, zowel voor het haarwerk als uw eigen haar, is de basis voor een verzorgde uitstraling.

Wij leveren de daarvoor noodzakelijke verzorgingsproducten en onderhoud instructies wat het draagcomfort en levensduur van het haarwerk alsmede uw eigen haar ten goede komt. Wanneer het eigen haar, bijvoorbeeld na de chemo behandeling, weer aan groeit blijf ik u desgewenst begeleiden totdat u weer een acceptabele eigen coupe heeft.

U kunt het dragen van een haarwerk afwisselen met het dragen van een bonnet (hoofddoekje), er zijn talloze varianten en mogelijkheden. Het dragen van een bonnet kan vooral 's nachts als prettig ervaren worden omdat het de warmte van de hoofdhuid vasthoud.

Als u bijvoorbeeld een behandeling moet ondergaan waarbij haaruitval nog niet helemaal zeker is kunt u bij ons kosteloos het haarwerk reserveren.

Voordat de behandeling plaats vindt bespreken we in alle rust de mogelijkheden zodat u zeker weet dat het haarwerk overeenkomt met uw wensen. Mocht u geen haar verliezen, en het haarwerk is overbodig, heeft u geen verplichtingen tot afname van het haarwerk.

Met een medische indicatie voor haarwerk komt u in aanmerking voor een vergoeding van het haarwerk. Als u een aanvullende verzekering heeft hebt u wellicht recht op een extra aanvullende vergoeding. De vergoedingen voor een haarwerk is een jaarlijkse vergoeding zodat u iedere 12 maanden recht heeft om een nieuw haarwerk aan te laten meten. De declaraties van uw haarwerk bij de zorgverzekeraar verzorgen wij voor u.

Bij ieder haarwerk ontvangt u van ons een service pakket bestaande uit: verzorgings set voor het haarwerk, standaard voor het haarwerk en een bonnet.

Sfeerimpressie van
de haarwerkstudio

bekijk fotoalbum

Maak een afspraak
met Tarita Kleeven

Telefoon: 06 - 49 05 53 25
Email: info@taritakleeven.nl