categorie:
Last van dunner wordend haar?

Verhaal van klant bij Tarita

Jarenlang heb ik met een staart gelopen omdat ik bovenop steeds dunner haar kreeg.
Diverse middeltjes en vitaminepillen heb ik uitgeprobeerd, maar dat gaf niet het gewenste resultaat. Met als gevolg dat ik niet meer spontaan ergens naar toe ging en niet meer gefotografeerd wilde worden.

Onderzoek wees uit dat ik alopecia androgenetica (dunner wordend haar) heb, en dit is niet te keren. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en op zoek gegaan naar een haarwerkspecialist.
Na enig zoeken...uitgekomen bij Tarita Kleeven.

Er ging een wereld voor mij open want er waren meer oplossingen dan ik in eerste instantie voor mogelijk had gehouden en omdat iedereen zijn eigen wensen heeft is dat erg prettig. Samen met Tarita heb ik de keuze gemaakt voor een haarwerk dat ik zelf vast kon klemmen. Mijn eerste haarwerk droeg ik alleen wanneer we uit gingen. Dit was om te wennen wel prettig. Mijn eigen haren kon ik nog altijd in een staart dragen.

Daarna heb ik gekozen voor een haarwerk met klemmetjes waar ik mijn eigen haar doorhaalde. Het kostte mij ‘s morgens een kwartiertje extra. Ik was intussen al zo gewend aan het haarwerk dat ik zelfs een kortere coupe aandurfde. Ik kreeg enorm veel complimentjes van mijn omgeving dat mijn haren zo leuk zaten en men had niet eens in de gaten dat ik een haarwerk droeg. Doordat ik er snel aangewend was durfde ik de stap te maken naar een vast haarwerk. Met dit haarwerk kan ik alles doen en merk meestal niet eens meer dat het een haarwerk is. Het wassen gaat gewoon onder de douche net zoals ik vroeger deed. Ook laat dit haarwerk zich stylen zo als ik het graag zelf wil. Het vaste haarwerk wordt om de 4 á 5 weken gewisseld door Tarita.

Ik wil Tarita bedanken voor de wijze waarop zij samen met mij de zoektocht naar het juiste haarwerk is aangegaan. Daarnaast is de absolute privacy bij Tarita in goede handen wat voor mij een belangrijke voorwaarde was bij het zoeken naar een haarwerkspecialist.

Nu hoef ik mij niet meer te verstoppen ik durf weer spontaan uit te gaan en ook op een foto ben ik weer te vinden. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen en hierdoor is mijn leven positief veranderd.

Sfeerimpressie van
de haarwerkstudio

bekijk fotoalbum

Maak een afspraak
met Tarita Kleeven

Telefoon: 06 - 49 05 53 25
Email: info@taritakleeven.nl