categorie:
Last van dunner wordend haar?

Verhaal van klant bij Tarita

Omdat in mijn familie erfelijkheidskaalheid voorkomt, zag ik al jaren dat ik er mee geconfronteerd zou worden en ooit een haaraanvulling nodig zou hebben.

Het vorig jaar was het zover. Steeds als ik mijn haar deed, zag ik het dunner worden. Een gevoel van onrust maakte zich over me meester.

Ik dacht; “Wat doe ik hier nu mee?”

Implantatie was erg duur en op de langen duur niet effectief omdat het haar blijft uitvallen en dus weer dunner wordt. Geen oplossing voor mij dacht ik...

Vanwege mijn werk als kapster kwam ik af en toe met mensen in aanraking die een haarwerk of haarstuk nodig hadden. Via hen kwam ik in contact met Tarita.

Haar vakkennis over huid en haar als mede het vertrouwde gevoel heeft me doen besluiten, mijn probleem met haar te bespreken. Zij had een pasklare oplossing voor mij, een klein haarstukje precies in de kleurstelling van mijn eigen haar. Dit haarstuk wordt om de 6 á 7 weken verzorgd en opnieuw teruggeplaatst.

Ik ben hier écht door geholpen. Ik douche, zwem en fiets er mee! Het heeft mijn onzeker gevoel, dat ik in de loop der jaren had opgebouwd, gereduceerd tot de zelfverzekerde vrouw die ik graag wilde zijn.

Mijn advies? Ga bij haarproblemen eens met haar praten. Ook voor u zijn er wellicht mogelijkheden.

Sfeerimpressie van
de haarwerkstudio

bekijk fotoalbum

Maak een afspraak
met Tarita Kleeven

Telefoon: 06 - 49 05 53 25
Email: info@taritakleeven.nl